DAGPAKET – KINNEKULLE MTB MEET

När? 23-24 september 2023 (sista anmälan 20 september)
Var? Vi utgår från Lundsbrunn Resort & Spa under hela helgen. Så lätt tar du dig dit>>
Vad ingår i dagpaket?
– Middagsbuffé lördag på Lundsbrunn resort & spa
– Lunch lördag
– Lunchkorv söndag
– Cykelmässa: Utställning av 2024-års cykelmodeller & produkter samt massor med andra nyheter & erbjudanden till försäljning
– Afterbike
– Test av de senaste cykelmodellerna från några av världens störta varumärken
– MTB Meet t-shirt
– Guidning hela lördagen och söndag förmiddag
– Fri parkering
– Förvaring av cykel
Pris? 

– 2495,-
Extra:
– Cykelhyra 1299,- fredag-söndag

CYKELDRÖMMEN KINNEKULLE – DAGPAKET

Bor du i närheten och vill hänga med gött folk på dagarna med sova hemma? Då är dagpaketet perfekt för dig! Ta chansen att uppleva cykeldrömmen Kinnekulle och outforskade Lundsbrunn från cykelsadeln, du väljer själv vilken cykelgrupp du väljer att cykla med för att det ska passa ditt tempo. Du kan välja mellan lätt, medel eller avancerad och du kan läsa mer nedan vad som förväntas av dig i varje grupp längre ned och när du bokar. När vi cyklar MTB under helgen är det obligatoriskt för alla deltagare att använda hjälm och att ha ett reparations kit för att fixa punktering ute på leden. Har du inget reparationskit? Inga problem, vi säljer det till ett bra pris på plats.

Vilken grupp ska jag välja?

Mountainbike är något helt nytt för dig eller så söker du hellre en guidad upplevelse i härlig miljö mer än att tröttas ut fysiskt. Här fyller vi på batteriet ordentligt av naturen omkring oss och glömmer vardagen för ett ögonblick. Passet avslutas med lunch, men för den som vill fortsätta på eftermiddagen finns det möjlighet till det, då anpassar vi aktiva tiden efter gruppen. Tid: ca 2h aktiv cykling. Stigning: 100-200hm.

Du gillar främst att cykla i terräng och på stigar. Några uppförsbackar är heller inga problem, du vet ju att det är utför efteråt. Fokus blir på flowiga stigar i fantastiskt fin miljö. Vi är ute hela dagen och stannar för lunch under passet. Tid: ca 3,5h aktiv cykling. Stigning: 400-500hm.

Du är van vid att cykla i varierande terräng och har inga problem att ta dig fram när det blir lite tekniskt över lite stenar och rötter.
Uppförsbackar är heller inga problem, du vet ju att det är utför efteråt. Vi är ute hela dagen och stannar för lunch under passet.
Tid: ca 3,5h aktiv cykling. Stigning: 700-800hm.

Du är van vid att cykla i ett högt tempo under en längre tid i alla typer av terräng. Om det även blir lite fartlek under turen tycker du det
bara är kul. Vi är ute hela dagen och stannar för lunch under passet. Tid: ca 5h aktiv cykling. Stigning: ca 1000hm.

LÖRDAGEN

Detta blir första dagen av Kinnekulle MTB Meet för dig som bokat dagpaket. Beroende på vilken grupp du har valt så kommer det vara olika samlingsplatser och tider, gemensamt är att det är samling på morgonen mellan 8-10, mer info om exakt var och när du ska befinna dig kommer på mejl samma vecka. Det finns gott om leder i området, så du behöver inte oroa dig att det ska bli trångt. Vi kommer cykla i grupper om 8-15 personer med minst 1 guide, tillsammans kommer ni upptäcka varför så många MTB:are redan blivit kära i området. Lunch äter vi på någon av restaurangerna i området, er guide berättar vilken på morgonen. När ni kommer tillbaka så väntar afterbike med öltält, trubadur och cykelmässa med utställare från bl.a. Specialized, Cannondale, Bianchi & Shimano som är redo att visa 2023 års cyklar & produkter. Kläm, känn och snacka med experterna om vad som är på gång nästa år! Det kommer självklart finnas möjlighet att prova cyklarna under söndagen. Kvällen avslutas med en middagsbuffé där vi snackar om dagen som gått och taggar inför sista cykeldagen.

SÖNDAGEN

Vår härliga cykelhelg fortsätter! På söndagen cyklar vi fram till lunch på superfina stigar i Lundsbrunn, i samma grupper som lördagen. Det kommer att finnas en samlingspunkt intill stigarna, där utställare finns på plats och erbjuder möjligheten att testa några av de finaste cyklarna på marknaden. Här får du svar på alla dina funderingar kring vad som skiljer olika modeller åt och hur de upplevs på stigarna. Så passa på att testa tills du inte orkar längre. Efter lunch säger vi hej då och hoppas på att du fått en helt underbar mountainbike-helg med minnen för livet. 

HUR SKA JAG GÅ TILLVÄGA?

1) ANMÄL DIG

Klicka här>>

2) GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN

Få kontakt med andra som ska på MTB Meet eller har varit där. Ta mig till deltagargruppen>>