KONTAKT

Kul att du vill höra av dig till oss! Om det är något du funderar över, kika gärna en extra gång så att informationen inte finns på sidan, vi har gjort vårt bästa för att svara på alla frågor som du kan tänkas ha.
Enklast är att nå oss via mail reception@lundsbrunn.se, du kan också ringa Lundsbrunn Resort & Spa på 0511-571 90

RESA HIT

Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene – i hjärtat av Västergötland – någon kilometer från E20. Vägen fram till resorten är tydligt skyltad från både E20 och väg 44 mellan Lidköping och Götene. Från Göteborg tar det cirka en och en halv timme med bil och från Stockholm ca 4 timmar.

Tar du tåget stiger du av i Skövde och tar en buss eller taxi sista biten.
Väljer du flyget åker du till Malöga i Trollhättan (ca 45 min bil från oss) eller Landvetter (1,5 tim).

HÅLLBARHET

Det är viktigt för oss som jobbar med Kinnekulle MTB Meet att allt vi gör genomsyras av hållbarhet för att vi ska kunna fortsätta att arrangera varje år och att bygden vi lever och verkar i ska finnas kvar och frodas. Vi har valt att alltid genomföra evenemanget i slutet på september för att förlänga säsongen, det är en period som normalt sett har mindre besökare i området. Vi jobbar också enbart med lokala leverantörer – guiderna kommer från Evalds MTB i Kvänum, maten serveras av restauranger på Kinnekulle och Lundsbrunn resort & spa och kläderna kommer från Astro Sweden i Skara. Lundsbrunn resort och spa, där träffen äger rum, jobbar också löpande för att bli mer hållbara. Genom att minska på matsvinn, använda lokala råvaror, anställa lokala ungdomar, energisnåla maskiner och mycket mer.

Vi är en stolt del av Hållbarhetsklivet, ett samlat initiativ i Västsverige för en mer hållbar besöksnäring!

Har du tips på hur vi kan bli mer hållbara? Hör gärna av dig, även det lilla gör skillnad. 

VÅRA PARTNERS

Vi är väldigt stolta över våra partners! Utan dem hade vi inte kunnat genomföra vårt arbete.