DAGPAKET – KINNEKULLE MTB MEET

När? 24-25 september 2022 (sista anmälan 20 september)
Var? Vi utgår från Lundsbrunn Resort & Spa under hela helgen. Så lätt tar du dig dit>>
Vad ingår i dagpaket?
– Middagsbuffé lördag på Lundsbrunn resort & spa
– Lunch lördag
– Lunchkorv söndag
– Cykelmässa med 2023 års cykelmodeller från bl.a. Specialized, Cannondale, Bianchi & Shimano på lördag eftermiddag
– Afterbike
– MTB Meet t-shirt
– Guidning hela lördagen och söndag förmiddag
– Fri parkering
Pris? 

– 1890,-
Extra:
– Cykelhyra 1299,- fredag-söndag

ANMÄLAN VIA TELEFON ELLER MEJL

CYKELDRÖMMEN KINNEKULLE – DAGPAKET

Bor du i närheten och vill hänga med gött folk på dagarna med sova hemma? Då är dagpaketet perfekt för dig! Ta chansen att uppleva cykeldrömmen Kinnekulle och outforskade Lundsbrunn från cykelsadeln, du väljer själv vilken cykelgrupp du väljer att cykla med för att det ska passa ditt tempo. Du kan välja mellan lätt, medel eller avancerad och du kan läsa mer nedan vad som förväntas av dig i varje grupp längre ned och när du bokar. När vi cyklar MTB under helgen är det obligatoriskt för alla deltagare att använda hjälm och att ha ett reparations kit för att fixa punktering ute på leden. Har du inget reparationskit? Inga problem, vi säljer det till ett bra pris på plats.

LÖRDAGEN

Detta blir första dagen av Kinnekulle MTB Meet för dig som bokat dagpaket. Beroende på vilken grupp du har valt så kommer det vara olika samlingsplatser och tider, gemensamt är att det är samling på morgonen mellan 8-10, mer info om exakt var och när du ska befinna dig kommer på mejl samma vecka. Det finns gott om leder i området, så du behöver inte oroa dig att det ska bli trångt. Vi kommer cykla i grupper om 8-15 personer med minst 1 guide, tillsammans kommer ni upptäcka varför så många MTB:are redan blivit kära i området. Lunch äter vi på någon av restaurangerna i området, er guide berättar vilken på morgonen. När ni kommer tillbaka så väntar afterbike med öltält, trubadur och cykelmässa med utställare från bl.a. Specialized, Cannondale, Bianchi & Shimano som är redo att visa 2023 års cyklar & produkter. Kläm, känn och snacka med experterna om vad som är på gång nästa år! Det kommer självklart finnas möjlighet att prova cyklarna under söndagen. Kvällen avslutas med en middagsbuffé där vi snackar om dagen som gått och taggar inför sista cykeldagen.

SÖNDAGEN

På söndagen cyklar vi fram till lunch, i samma grupper som lördagen. Efter lunch säger vi hej då till nästa år, alla kommer ha möjlighet att få tillgång till dusch innan man åker hem.

HUR SKA JAG GÅ TILLVÄGA?

1) ANMÄL DIG

Anmälan öppnar hösten 2021>>

2) GÅ MED I DELTAGARGRUPPEN

Få kontakt med andra som ska på MTB Meet eller har varit där. Ta mig till deltagargruppen>>

Vilken grupp ska jag välja?

Lätt: Du gillar främst att cykla i lättare terräng, stigar och grusvägar. Målsättning är inte att leta efter uppförsbackarna. Vi kommer hålla igång fram till lunch, beräknad aktiv tid ca 2h. Passet avslutas med lunch. För den som vill fortsätta på eftermiddagen finns det möjlighet till det, då anpassar vi aktiva tiden efter gruppen.
Medel: Du är van vid att cykla i varierande terräng och har inga problem att ta dig fram när det blir lite tekniskt över mindre stenar och rötter. Lite uppförsbackar är heller inga problem, du vet ju att det kommer en nedförsbacke efteråt. Vi är ute hela dagen, beräknad aktiv tid ca 3,5h, under passet stannar vi för lunch.
Avancerad: Du är van vid att cykla i ett högt tempo under en längre tid i alla typer av terräng. Om det även blir lite fartlek under turen tycker du det bara är kul, laktatnivån i blodet går ju ner igen efter en stund. Vi är ute hela dagen, beräknad aktiv tid 5h, under passet stannar vi för lunch.

Observera att du måste kunna transportera dig själv och din egen cykel till startplatsen på Kinnekulle.